Skip to main content

Dumplings met garnalen en ‘nduja

Snack/voorgerecht

Dumplings ‘nduja

De combinatie van garnalen en “nduja zorgen voor een sensationele smaaksensatie. Deze heerlijke vulling gaat perfect samen met onze zoetige, kruidige sherrystroop.

30-40 min
Aziatisch | Snack | Dumpling
4

Ingrediënten

  • 200 gram garnalen zonder kop en darm
  • 150 gram ‘nduja (fijn gemalen chorizo zou ook kunnen)
  • 50 gram lente ui
  • 20 dumplingvellen
  • 30 gram sherrystroop 

Materialen

  • Twee mengkommen
  • Pan om de dumplings in te koken 

Let's Begin

  • Meng de garnalen, sherry stroop en de ‘nduja in een keuken machine tot een glad mengsel.
  • Snijdt de lente uien in kleine stukjes en doe een eetlepel van het mengsel in een dumping vel.
  • Vouw ze dicht en maak indien nodig de randen nat zodat ze beter dichtblijven zitten.
  • Kook de dumplings voor 5 minuten en serveer met sherrystroop.
  • Tip van de chef: bak de dumplings in een dun laagje olie zodat de onderkant bruin wordt en doe vervolgens en scheut water in en een deksel op de pan zodat de dumplings gaar stomen.