Skip to main content
Snack

Deviled eggs

Gevulde eieren zijn een must voor op de paastafel! Wil je een klassieker op tafel zetten met een fancy twist? Zie hier onze gevulde eieren met witte portstroop en zalmeitjes.

15 min
Pasen, Eieren, Vega
8

Ingrediënten

  • Ingrediënten 
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel portstroop
  • 4 theelepels zalm kaviaar 
  • Chilipoeder ter garnering
  • Zout en peper
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Optioneel je kunt de zalm kaviaar
    vervangen door vega zalm kaviaar

Materialen

  • Spuitzak met stermondje

Let's Begin

  • Kook de eieren 7 minuten (hard gekookt)
  • Pel de eieren en haal het eigeel uit het eiwit. 
  • Meng het eigeel met de mayonaise en portstroop, breng vervolgens op smaak met zout en peper.
  • Vul de eieren weer en garneer met de zalm kaviaar en chilipoeder