
Snack
Deviled eggs
Gevulde eieren zijn een must voor op de paastafel! Wil je een klassieker op tafel zetten met een fancy twist? Zie hier onze gevulde eieren met witte portstroop en zalmeitjes.
15 min
Pasen, Eieren, Vega
8
Ingrediënten
- Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 eetlepel portstroop
- 4 theelepels zalm kaviaar
- Chilipoeder ter garnering
- Zout en peper
- 2 eetlepels mayonaise
- Optioneel je kunt de zalm kaviaar
vervangen door vega zalm kaviaar
Materialen
- Spuitzak met stermondje
Let's Begin
- Kook de eieren 7 minuten (hard gekookt)
- Pel de eieren en haal het eigeel uit het eiwit.
- Meng het eigeel met de mayonaise en portstroop, breng vervolgens op smaak met zout en peper.
- Vul de eieren weer en garneer met de zalm kaviaar en chilipoeder
