Skip to main content

Hotdogs met witte port zuurkool

Luxe lunchbroodje

Hotdogs met witte port zuurkool

Deze luxe hotdoys zijn heerlijk als lunch. Net wat anders als je gewend bent!

25 min
Broodjes, Zuurkool, Hotdogs
4

Ingrediënten

  • 4 worsten, wij hebben Türinger rostbratwursten gebruikt
  • 4 hotdog broodjes 
  • 75 gram zuurkool
  • 25 gram witte portstroop
  • 3 grote augurken, gesneden in plakken
  • Grove mosterd naar smaak

Materialen

  • Grill pan of een oven met grill stand. 

Let's Begin

  • Snijdt de worsten schuin in net zoals op de foto en leg deze onder de grill. Het schuin insnijden van de worsten maakt ze krokanter en zorgt ook nog eens dat ze sneller garen.
  • Bak ondertussen ook de broodjes in de oven. En meng in een bakje de zuurkool met witte portstroop. Dit maakt de zuurkool iets meer gebalanceerd door de zoetheid en kruiden.
  • Beleg de broodjes met een royale smeer mosterd, plakken augurken, de worsten en dan de zuurkool.